Genç İlahiyatçılara Kariyer Planlama Semineri

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezince düzenlenen “Kariyer Planlama Semineri”, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında öğrencilerle bir araya gelen üniversitemiz Öğr. Gör. Fulya Çınar, Kariyer Merkezi bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

“Özgeçmiş hazırlama” ve “mülakata hazırlık teknikleri” ile ilgili öğrencileri bilgilendiren Çınar, İlahiyat Fakültesi mezunlarının kamu ve özel sektördeki istihdam alanlarından bahsederek akademik kariyer düşünenler için lisansüstü eğitim ve akademiye giriş şartlarını anlattı.

İlahiyat Fakültesi Kariyer Temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Selim Sözer de öğrencilerin kariyer gelişimlerine yönelik bilgiler paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 17.05.2019