“Sonsuz Aydınlık İçin Bir Kıvılcım” Projesi ile Çocukların Mutlu Günü

Süleyman Demirel Üniversitesi Matematik Topluluğu “Sonsuz Aydınlık İçin Bir Kıvılcım” isimli örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Proje kapsamında Isparta Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri’ndeki 7-14 yaş grubu çocuklarla Üniversitemiz Batı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda etkinlik gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ve Prof. Dr. Mehmet Saltan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürdal, Matematik Bölümü Öğretim Üyeleri, bölüm öğrencileri ve çocukların oluşturduğu yaklaşık 150 katılımcıyla gerçekleşen bu etkinlikte, çocuklarla çeşitli matematiksel oyunlar, yarışmalar ve boyama faaliyetleri yapıldı.

Yayın Tarihi: 08.05.2019