“Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK Araştırma Projesi Hazırlama Teknikleri” Eğitimi Sona Erdi

Üniversitemiz ev sahipliğinde  düzenlenen “Sosyal  ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK Araştırma Projesi Hazırlama Teknikleri” konulu uygulamalı proje yazma  eğitimi sona erdi.

İki gün boyunca toplam 21 katılımcıyla gerçekleşen uygulamalı proje yazma eğitiminde, üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Hüseyin Gül, Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Korholt  ve  Dr. Öğr. Üyesi Çetin Şenkul katılımcıları bilgilendirdi.

Eğitimde, TÜBİTAK- ARDEB proje bileşenleri teorik/uygulamalı olarak paylaşıldı ve örnek proje yazım uygulamaları yapıldı. Genç akademisyenlere, TÜBİTAK projelerinin yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar, proje başvuru süreci ve şartları, projelerin değerlendirme ölçütleri hakkında detaylı bilgi verildi. Eğitmenler, özgün konu bulma, proje hazırlama ve yönetimi, projeyi başarılı bir şekilde sonuçlandırma, projeden katma değer ve yayın üretme konularında bilgi ve tecrübelerini aktardı.
Program, eğitime katılan kursiyerlere katılım sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 06.05.2019