Dijital Çağın Önemi Anlatıldı

Üniversitemiz Endüstri ve Kalite Topluluğunca düzenlenen "Dijital Pazarlama ve Muhasebe" konulu seminer, Şehit Ekrem Çelik Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğin ilk konuşmacısı Pixel Akademi Kurucusu Emrah Kozan, dijital farkındalık konusunu ele aldı. Kozan, kendini yetiştirmemiş, edebiyatı sevmeyen, hayatın içinde olmayan ve günlük hayatında hep kaos yaşayan bireylerin yönetici koltuğunda oturuyor olmasının vahim bir durum olduğunu söyledi. Grafik tasarımcı olarak başladığı meslek hayatında zamanla ilerleyerek Pixel Akademiyi kurduğunu belirten Kozan, “Sektörde gelişmiş insana ihtiyacımız var. Farkındalığınız açık, siz bu çağın insanısınız. Kitap okuyun, film izleyin, dürüst olun, dünyayı gezin. Kendi kendinizi yetiştirme yetisine sahip olun. Değer üretmeye çalışın, her şey para kazanmak değildir. Siz olmazsanız ülkemiz ilerleyemez. İnternet nedir? sorusunun cevabını tam olarak verebilmelisiniz. İnternet herkese fırsat eşitliği sağlayan bir ortamdır.” dedi.

Mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Pixel Akademi Kurucu Ortağı Raifhan Aydın ve Olbia Bilişim Teknolojileri Firması Kurucusu Yakup Küçüksaraç da öğrencilere çağın gereklerine uygun şekilde kendilerini yetiştirmeleri gerektiği mesajını verdi.

Yayın Tarihi: 18.4.2019