SDÜ Masa Tenisi Takımlarının Başarısı

Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek ve Kadın Masa Tenisi Takımları, Antalya'da düzenlenen “Üniversiteler Arası Masa Tenisi Süper Ligi ve 1. Lig” müsabakalarına katıldı.

Müsabakalara Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Olcay Salici koordinasyonunda hazırlanan erkek ve kadın takımı, turnuvalarda üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Burak Duygu, Mustafa Yılmaz ile Mühendislik Fakültesi öğrencisi Muhammed Yasin Erol'dan oluşan erkek takımı, 1. Lig’de Türkiye ikincisi; Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Zilan Gülseren, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Refia Beyza Kalkınç, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Ayşe Yazar'dan oluşan kadın takımı da Süper Lig’de sekizinci oldu.

Her iki takımımız da önümüzdeki sene üniversitemizi “Üniversiteler Arası Masa Tenisi Süper Ligi”nde temsil edecek.

Yayın Tarihi: 16.04.2019