“Karşıla(ş)ma" Temalı Workshop Yoğun İlgi Gördü

“Karşıla(ş)ma" temalı Workshop Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde gerçekleştirildi. Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sıdıka Çetin, Dr. Ögr. Üyesi Berna Güç, Arş. Gör. Duygu Köse ve Karadeniz Teknik Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarım Bölümü akademisyenleri işbirliğinde düzenlenen Workshop, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte "Neyle Karşılaştım?", "Nasıl ve Neye Yönlendim?",  "Neyi Gördüm?", "Neyi Seçtim?" sorularından hareketle otel yapılarının iç mekanları tartışmaya açıldı. Etkinlik kapsamında otel tasarımında problem oluşturacak sorun alanları için çıkış yolları aranarak, "İç"e ilişkin yeni çözüm önerilerinin ortaya koyulması hedeflendi.

İki gün sürecek  "Karşıla(ş)ma" temalı Workshop kapsamında öğrenci grup çalışmaları yapılacak. Bu çalışmaların ardından her guruptan kendisine verilen çalışma evrenine dönük öneriler geliştirmesi beklenecek. Sonuca ulaşan ürünler ise Mimarlık Fakültesi Fuayesinde sergilenecek.

Yayın Tarihi: 12.04.2019