Akademisyen ve Girişimciler Bir Araya geldi

Göller Bölgesi Teknokentince Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Girişimcilik Ekosisteminin Tanıtımı” toplantısında akademisyen ve girişimciler bir araya geldi. Farkındalık oluşturmak, girişimcilik ekosistemi ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıda, Teknokent Koordinatörlüğü, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)”, “BİGG”, “Fikri Sinai, Mülkiyet Hakları ve Süreçler (FSMH)”, “Kamu, Üniversite, Sanayi İşbirliği (KUSİ)”, “Kuluçka ve Ön Kuluçka Merkezi” hakkında bilgiler verildi.

Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Kuram, Patent Ofisi Sorumlusu Öğretim Görevlisi Saygın Uslu, Teknokent Tanıtım ve İşbirlikleri Uzmanı Dr. Nazlı Ceyla Anadolu Kılıç, Girişimcilik Programları Sorumlusu Nilay Şengöl, ithal eden değil, ihraç eden bir ülke olmak amacıyla girişimci fikirlere verilen desteklerden bahsetti.

Yayın Tarihi: 12.4.2019