Yalnız Değilsiniz ''Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi'' Var

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi” Süleyman Demirel Üniversitesi öğrenci, personel ve personel yakınlarına hizmet veriyor.

Kasım 2017 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’nde 4 personel görev yapıyor. SDÜ Doğu Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1'inci katta konuşlandırılan birim randevu sistemi ile çalışıyor.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik için bugüne değin 478 danışan müracaat etti. Bu görüşmelerin 368 tanesi SDÜ öğrencisi, 52 tanesi SDÜ  personeli, 58 tanesi de SDÜ personel yakınlarıyla gerçekleşti.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, alanında uzman psikologlar tarafından evrensel bir değer olan mahremiyet ve gizlilik ilkelerini titizlikle uygulayarak, bireysel farklılıklara saygı, dürüstlük, tarafsızlık ve sorumluluk anlayışı ile hizmet veriyor.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Randevu için 0 (246) 211 83 67 numaralı telefonla danışanların hizmetinde.

SDÜ Etik İlkeler, Evrensel Kurallar ve Değerler tam metnine erişmek için: http://sksdb.sdu.edu.tr/tr/

Yayın Tarihi: 22.03.2019