“Meslek Tanıtım Günleri” Başladı

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezince lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Meslek Tanıtım Günleri” başladı. Isparta Anadolu Lisesi, Isparta Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi, Isparta Gülkent Anadolu Lisesi, Halıkent Anadolu Lisesi ve TOBB Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden 400’e yakın öğrencinin katılımıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk oturumunda Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi; ikinci oturumunda ise Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi tanıtıldı.  Etkinlik kapsamında Üniversitemiz Rock Topluluğu bünyesinde oluşturulan “Konu Sen Değilsin” grubu da mini bir konser verdi.

Yayın Tarihi: 12.3.2019