Öğrencilere Havacılık Sektörü Hakkında Kariyer Tüyoları

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından "Havacılıkta Yer Hizmetleri, Kariyer Tüyoları" konulu bir konferans düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Çelebi Holding Antalya Bölge Kalite Müdür Yardımcısı Vedat Erki, Antalya Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Ozan Kumlu, Antalya Bölge Satış Pazarlama Uzmanı Zeynep Nihan Yardımcı, Antalya Bölge Eğitim Uzmanı Bülent İden konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, öğrencilere kariyer gelişimi hakkında tavsiyelerde bulunarak sektörün olumlu olumsuz yönlerinden bahsetti. Mezun olduktan sonra neler yapabilecekleri hakkında bilgilendirmede bulunan katılımcılar, sektörün hızla geliştiğini, kendilerinin de bu hızlı gelişime uyum sağladıklarını belirtti. Sektörde yabancı dilin hayati öneme sahip olduğunu dile getiren konuşmacılar, öğrencilere yabancı dili ana dilleri gibi konuşmaları hususunda tavsiyelerde bulundu. Sadece ülkemizi değil global dünyadaki borsayı, ekonomik gelişmeleri ve bazı önemli terimleri öğrenmenin önemine vurgu yapan turizmciler, öğrencilerin sektöre yönelik merak ettiği soruları yanıtladı.

Yayın Tarihi: 27.12.2018