“İş Kulübü Programı” Öğrencilere Tanıtıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından işsizlikle mücadelede önemli bir proje olan “İş Kulübü Programı” hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Isparta İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke, İŞKUR’un izlediği vizyon ve misyon hakkında bilgi verdi. Höke, “İŞKUR’un yelpazesi son derece geniş. Öğrencileri kapsayan bölümlerimiz de mevcut. Mezun olduktan sonraki süreçte bizimle iletişime geçmeniz halinde her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Meslek hayatının ilk yıllarında öğrencilerin yaşadıkları sorunları yakından takip ettiklerini ifade eden Höke, “Karşılaştığınız sorunları biliyoruz ve bu sebeple önümüzdeki günlerde fakültenizde İş Kulübünü hayata geçiriyoruz.” diye konuştu.

Program dâhilinde uygulanan eğitimlere dikkat çeken İş Kulübü Programı Lideri Hüseyin Yeşilyurt da “Eğitimlerimizi, bireyleri meslek hayatına hazırlamak ve kendini tanıma, etkin soru hazırlama ve kariyer planlaması gibi önemli konularda bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla düzenliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 6.12.2018