Üniversitemizin Mühendis Adayları "5 Aralık Mühendisler Günü"nü Birlikte Kutladı

5 Aralık Mühendisler Günü kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat, Endüstri ve Kalite, Makine ve Otomasyon ile Rock Toplulukları tarafından “Dört Dörtlük” isimli bir etkinlik düzenlendi.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi, “Üniversitenin öğrencilere birçok katkısı vardır. En fazla ön plana çıkan iki katkıdan birincisi eğitim ikincisi ise sosyal ortamdır. Üniversitemiz bu açıdan oldukça iyi durumda. 100’ü aşkın öğrenci topluluğundan en aktif olanlarından bazıları fakültemiz öğrencileridir. Bu da bizi gururlandırmaktadır.” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da öğrencilerle ilgili yaptıkları projelerden bahsetti ve inşaat alanında güzel projelerin olduğunu söyledi. Günaydın, İnşaat ve Makine Mühendisliği Bölümünde eğitim alan öğrencilerin bu projeleri incelemelerini önerdi.

Açılış konuşmalarının ardından Rock Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren “Altı Band” ile “Konu Sen Değilsin” isimli grup sahne aldı. “Can Bedenden Çıkmayınca”, “Dünyanın Sonuna Doğmuşum” gibi sevilen şarkıları hep birlikte seslendiren katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Yayın Tarihi: 6.12.2018