Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından  “Konaklama ve Gastronomi İşletmelerinde Mimari Erişilebilirlik ve Doğru İletişim” konulu bir konferans düzenlendi.

İİBF A Salonu’nda gerçekleştirilen konferansı, Erişilebilir Turizm Uygulamaları ve Engelli ve Yaşlılarla Doğru İletişim Danışmanı - Eğitmen Adem Kuyumcu verdi. Mimari erişilebilirlikte yerel ve uluslararası standartlar, ulaşım hizmetleri, turizm işletmelerinde iletişim ve davranış konularının anlatıldığı konferansta Kuyumcu, hem rakamlarla güncel durumu değerlendirdi hem de konaklama ve gastronomi işletmelerinin engelli bireylerin faydalanabileceği şekilde tasarlanmasının önemini aktardı.

Yayın Tarihi: 3.12.2018