İletişim ve Genç Yöneticiler Topluluğunun “Reklamın Kareli Gömleği” Konulu Etkinliği

Süleyman Demirel Üniversitesinde İletişim ve Genç Yöneticiler Topluluğu tarafından “Reklamın Kareli Gömleği” konulu bir etkinlik düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Kareli Gömlek Reklam ve İletişim Danışmanlığı Proje Müdürü ve E- Ticaret Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Avni Yiğit Göksu, öğrencilik yılları ve mesleki tecrübeleri hakkında bilgi verdi.

Günümüzün en önemli probleminin iletişimsizlik olduğunu belirten Göksu, “Şeffaf olmalı, toplumla iç içe olmalıyız. Toplumdan uzaklaşır, Sabahattin Ali’yi okumaz, canımız sıkıldığında Neşet Ertaş’ı dinlemezsek halktan uzaklaşırız.” dedi.

‘’Biz bilgisayar satmıyoruz hayal gücü ve yaratıcılığı satıyoruz. Halkı yönlendiren biziz, bizim reklamlarımız ve sloganlarımız ile tüketiciler ürünü almaya teşvik oluyorlar. Bu sebeple halkla iç içe olmalı, özgüvenli ve girişken olmalıyız.’’ diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulunan Göksu, şartların iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini de vurgu yaptı. Avni Yiğit Göksu, özel öğrenme bozukluğu “Disleksi”  yaşayan öğrenciler için özel öğrenme metotlarının bulunduğuna dikkat çekerek bunlar için farkındalık kampanyası oluşturduklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 30.11.2018