İİBF Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

İİBF Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda, 2017 yılı akademik faaliyet değerlendirmesi hakkında bilgi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Okçu “Bu yıl eğitim öğretim dönemimiz çok büyük sıkıntılar yaşamadan devam etti. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Binamıza iyice alıştık. Gelecek yıl çok daha güzel bir Türkiye’de çok daha güzel bir SDÜ’de, çok daha güzel bir İİBF’de görüşmek dileğiyle” diyerek herkese iyi bayramlar temennisinde bulundu.

Program kapsamında katılımcılara 2017 akademik faaliyet raporunu sunan İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Osman Kürşat Acar ise fakülte hakkında verdiği bilgilerin yanı sıra gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili istatistiksel verileri paylaştı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görev yapan akademisyenlerin 2017 yılı hakkındaki görüşlerinin de alındığı toplantıda, 2017 yılı Akademik Teşvik (Ham) Puan değerlendirmelerinde başarılı olan akademisyenlere plaket takdim edildi. Program, İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde yeni göreve başlayan öğretim görevlilerinin binişlerini giymesi ve yeni atanan araştırma görevlilerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Yayın Tarihi: 12.6.2018
Yayınlayan: SDÜ Basın