"E-Çed Sistemi ve Çevre İzinleri" ve “Tıbbi Atıkların Yönetimi” Seminerleri Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü ile Çevre Topluluğu tarafından "E-Çed Sistemi ve Çevre İzinleri" ve “Tıbbi Atıkların Yönetimi” konulu seminerler düzenlendi.

Etkinlikte ilk olarak "e-Çed Sistemi ve Çevre İzinleri" konusu ele alındı. Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Çed ve Çevre İzinleri Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Karlı ve Çevre Yük. Müh. Ali Güngör konuşmacı olarak katıldığı seminerde, ÇED başvurusu ve değerlendirme, işleyiş süreci hakkında detaylı bilgi verildi.

“Tıbbi Atıkların Yönetimi” konulu seminere konuşmacı olarak katılan Bursa Ekoloji Danışmanlık-Endüstriyel Atık Taşımacılık firmasından Çevre Yüksek Mühendisi Fevzi Şevik ise sağlık kuruluşlarında oluşan tıbbi atıkların yönetimi ve atık yönetimi mevzuatı hakkında detaylı bilgiler vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Yayın Tarihi: 28.5.2018