"Uluborlu MYO Bilişim ve Kariyer Günleri”nin 11.’si Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulunca geleneksel olarak düzenlenen “Bilişim ve Kariyer Günleri”nin 11.’si MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin kariyer hayatına yön veren etkinlikte, Türkiye İş Kurumu Isparta Müdürlüğünden Uzman Alper Erdik, “İşkur İşbaşı Eğitim Programları” hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Özmen, “Etkili CV Hazırlama Teknikleri” konulu sunumunda öğrencilere, CV hazırlama teknikleri, dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda aydınlatıcı bilgiler sundu.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ecir Uğur Küçüksille “Derin Öğrenme” konulu sunumunda büyük miktardaki veriler içinden bilgi çıkarımı, ileriye dönük başarılı tahminlerin nasıl yapılabileceğini anlattı.Etkinlik kapsamında Üniversitemiz Enformatik Bölüm Başkanlığından Öğr. Gör. Faruk Süleyman Berber de siber güvenlik dünyasının en önemli konularından biri olan “Adli Bilişim” konulu sunumu yaptı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Onur Sevli, makine öğrenmesi ve derin öğrenme konularında kullanılan “PYTHON” programlama dili ile neler yapılabileceğini örneklerle aktardı.

Yayın Tarihi: 6.4.2018
Yayınlayan: SDÜ Basın