SDÜ’nün İstanbul’daki Terör Saldırısını Kınama Mesajı

İstanbul’da gerçekleşen hain saldırı sonucunda an itibarıyla 38 şehidimizin ve çok sayıda yaralımızın olması milletimizi derinden üzmüştür. Süleyman Demirel Üniversitesi ailesi olarak bu terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti, milletiyle ve devletiyle bir bütündür. İslam âlemi olarak Mevlid Kandili’ni idrak ettiğimiz böyle bir mübarek günde, milletimiz kendisine yöneltilen bu alçakça saldırılar karşısında da sağduyusunu, metanetini ve inancını asla kaybetmeyecektir.

Bu mübarek Mevlid Kandili’nde, şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü

Güncelleme Tarihi: 11.12.2016