Av. Mehmet Gün İle Hukuk Üzerine Söyleşi

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile Hukuk ve Adalet Kulübü, Avukat Mehmet Gün’ün katılımıyla hukuk söyleşisi düzenledi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş yaptı. Alakuş, etkinliğin verimli geçmesini dileyerek düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Avukat Mehmet Gün, öğrencilere meslekte başarılı olabilmek adına tavsiyelerde bulunarak “ Türkiye’de 90 bin avukat var ve her sene 4 bin mezunumuz daha meslekte yerini alıyor. Her geçen gün sayısı artan avukatlık mesleğinde başarılı olabilmek için farkınızı ortaya koymalısınız. Öğrenme ve başarma isteğiyle çalışmalı, kendinizi sürekli geliştirmelisiniz. Akıl ve duyguyu ayrıştırabilmeniz de çok önemli. Hukukta olaylara duygularınızla bakarsanız bir çok doğruyu göremeyebilirsiniz.  Hukukçu olacaksınız olaya önce aklınızla bakmalı, duygularınızı geri planda bırakmalısınız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18.03.2016
Yayınlayan: SDÜ Basın