“E-Çed Sistemi ve Çed Raporları” SDÜ’de Ele Alındı

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından “E-Çed Sistemi ve Çed Raporları” konulu bir etkinlik düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi E-8 Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen, Isparta Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çed ve Çevre İzinleri Şube Müdür Vekili Zeynep Özkan Tüfekçi, Çevre Yüksek Mühendisi İlknur Karagönen ve Çevre Mühendisi Seçil İncioğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte,  Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) başvuruları ve değerlendirme süreci ele alındı.

Çed’ in, e- çed uygulaması ile güncel bir şekilde hizmet verdiğini aktaran konuşmacılar, çed başvurularının Bakanlık ve il müdürlükleri tarafından elektronik ortamda kontrol edildiğini belirtti.  Elektronik olarak yürütülen diğer uygulamalar hakkında bilgilerin de verildiği etkinlikte, öğrencilere kariyer hayatlarında neler yapmaları gerektiği hususunda tavsiyelerde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 17.03.2016
Okunma Sayısı: 1997