27. Vergi Haftası Paneli Gerçekleşti

27. Vergi Haftası kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü tarafından bir panel düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serpil Ağcakaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen panele,  Vergi Müfettişi Niyazi Koray Gürhayta, Vergi Müfettişi Muharrem Korkmaz, Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Cemile Ön, Isparta Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Zafer Büyüknohutçu konuşmacı olarak katıldı. Verginin ülkemiz açısından öneminin ele alındığı panelde, kayıt dışı ekonominin önlenmesi için yapılması gerekenlerden bahsedildi.

Vergi gelirlerinin toplanmasında mali müşavirlerin rolü, vergi müfettişliği, e-tebligat gibi konular hakkında bilgilerin verildiği panelde, halkın vergi konusunda daha çok bilinçlendirilmesi, ilkokul müfredatlarında yer alan bir ders olması gerektiği de vurgulandı.

Yayın Tarihi: 15.03.2016
Okunma Sayısı: 2075