“Kariyer Sohbetleri Projesi”nin İlki Gerçekleşti

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi, “Kariyer Sohbetleri Projesi”nin ilkini gerçekleştirdi. İş dünyası, kamu kurum ve kuruluşlarından sektör temsilcileri ile öğrencileri bir araya getiren proje kapsamında, öğrencilerin, sektör temsilcilerinin tecrübelerinden faydalanması amaçlanıyor.

Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen projenin ilk oturumunda Eksa Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik,  geleceğe yön vermek ve başarılı olabilmek için nelere dikkat edilmesi konusunda bilgiler verdi. Çelik, “Gençler,  bundan sonraki süreçte başarıya ulaşmanız için kendinize güvenmeniz ve inanmanız şart. Gelecekte hangi sektörde, hangi unvanda olursanız olun, geçmişinizi asla unutmayın, insanlarla iletişiminize önem verin, bu sizi hem mutlu hem de başarılı kılacaktır.”dedi.

Konuşmasına “Bölgenin öncü ve güçlü kişileriyle bir araya gelerek onlarla tecrübe paylaşımı gerçekleştiriyoruz.” diyerek başlayan Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş da proje hakkında bilgi verdi. Alakuş, öğrencilerin gelecek, sektör ve sosyal yaşam konularında merak ettiklerini sorgulama ve sorularına yanıt bulma imkânı sunan bu projenin öğrencilerin iş ve özel hayatına yön verme aşamasında önemli rol oynadığını söyleyerek kariyer sohbetlerinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini aktardı.

Güncelleme Tarihi: 14.03.2016
Okunma Sayısı: 1937