Yalvaç MYO Öğrencileri “14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”nden Ödülle Döndü

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali”ne katıldı.

Festivalde, “Makarna Kategorisi”nde Serhat Doğramacı altın, Serkan Köleci gümüş madalya; “Ana Yemek Kategorisi”nde Çağdaş Soydaş ile Serhat Doğramacı birer gümüş madalya; “Balık Kategorisi”nde ise Serhat Doğramacı bronz madalya kazandı.

Festivalden başarı elde ederek dönen öğrencileri kutlayan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Negiz, Yüksekokul tarafından öğrenciler için hazırlanan hediyeleri verdi. 

Güncelleme Tarihi: 03.03.2016
Okunma Sayısı: 2864
Yayınlayan: SDÜ Basın
Bu İçeriği Paylaş!