Öğrenci Konseyi Temsilciler Buluşması Gerçekleşti

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve öğrenci temsilcileri Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Temsilciler Toplantısı”nda bir araya geldi.

480 öğrenci temsilcisinin katıldığı toplantıda, Öğrenci Konseyi Başkanı Ferdi Alakuş, dönem içerisinde yapılması planlanan etkinlikler, hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Isparta’ya katkı sağlamak istediklerini dile getiren Alakuş, “Sivil Toplum Kuruluşları ve İl Müdürlükleri ile birlikte öğrenci odaklı projeler” ile “Otobüs Kooperatifiyle birlikte öğrenciler için kolaylık sunacak projeler” hazırladıklarını ayrıca “Apart ve Yurtlar konusunda Çalışmalar” ve “Üniversitede bulunan kantinlerde fiyat düzenleme çalışmaları” yaptıklarını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 29.02.2016
Yayınlayan: SDÜ Basın