Topluluklar Yıllık Olağan Toplantısı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Topluluklar Şube Müdürlüğünce düzenlenen “Topluluklar Yıllık Olağan Toplantısı”, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Üniversitemizde bulunan 94 topluluğun mevcut durumu ve etkinliklerin daha verimli, kaliteli hale getirilmesi için yapılması gerekenlerin görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Yavuz yaptı.

Öğrenci topluluklarını, “Öğrencilerin eğitim hayatlarından sonraki zaman dilimi için tecrübe edindikleri kuruluşlar” olarak tanımlayan Ümit Yavuz, öğrencilerin zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü faaliyete katılmaları konusunda öğrencilere tavsiyede bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ise üniversite yönetimi olarak öğrencilere ve gerçekleştirdikleri etkinliklere büyük önem verdiklerini dile getirerek “Taleplerinizi ivedilikle sonuçlandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Düzenlenecek etkinliklerin kriterlerini belirlemek ve online sistem geliştirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Bir zamanlar öğrencisi olduğu üniversitede öğrencilerle ilgili bir birimde görev almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Topluluklar Şube Müdürü Fizikçi Hidayet Yıldız da Üniversitemizde faaliyet gösteren kulüpler hakkında bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 25.02.2016
Yayınlayan: SDÜ Basın