"Anadolu Yıldızlar Ligi" Müsabakaları SDÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Anadolu Yıldızlar Ligi' (ANA-LİG) projesi kapsamında yapılan çeyrek final müsabakaları sona erdi.

5- 7 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakaya ev sahipliği yapan Üniversitemiz Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü/Spor Bilimleri AUM'a bağlı Atatürk Spor Salonu, Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi uzmanlık alanı öğrencilerinin de katkılarıyla 14 ilden katılan 75 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu.

12 erkek- 12 bayan olmak üzere 24 takımın bir üst gruba yükselmek için kıyasıya yarıştığı çeyrek finalde, erkeklerde “Antalya”, “Ankara”, “Adana”, “Sivas”, “Konya”, “Hatay” takımları; bayanlarda ise “Antalya”, “Hatay”, “Kayseri”, “Aksaray”, “Ankara”, “Kahramanmaraş” takımları yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Güncelleme Tarihi: 08.02.2016
Yayınlayan: SDÜ Basın