SDÜ Isparta Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileriyle Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörlüğü “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında Isparta Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileriyle buluştu.

Üniversitemiz akademisyenleri Arş. Gör. Dr. Mavi Çakmakçı ile Arş. Gör. Dr. Hatice Köklü eşliğinde gerçekleşen ve iki gün süren etkinliklerde öğrenciler eğlenerek öğrendi. Arş. Gör. Dr. Mavi Çakmakçı eşliğinde yapılan “Özel Öğrencilerle Özgün Baskı” etkinliğinde SDÜ logolu bez çantalara önceden hazırlanan kalıplarla linol baskı yapıldı ve kendi baskılarının olduğu bu çantalar öğrencilere hediye edildi. Arş. Gör. Dr. Hatice Köklü eşliğinde gerçekleştirilen “ Özel Gereksinimli Öğrencilerle Kolaj Atölyesi”nde ise öğrenciler kendi fotoğraflarını kullanarak yüzeyi bölüp, kağıt üzerinde yeniden düzen oluşturdu.
Güncelleme Tarihi: 07.12.2023