Yeni Döneme "Çaylaklar Haftası" ile Başladık

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, yeni döneme “Çaylaklar Haftası” ile merhaba dedi.

19 Mayıs Öğrenci Meydanı ve Açık Hava Tiyatrosunda üç gün süren etkinliklerde Bandrol, Altı Band, Argo, Konu Sen Değilsin, Sekizbeş grupları her akşam verdikleri konserlerde öğrenciler gönüllerince eğlendi. Sevilen şarkıları hep birlikte seslendirdi. Akademix TV Tanıtım Gecesi kapsamında da çeşitli yarışmalar düzenlendi; Harry Potter ve Felsefe Taşı Açık Hava Film Gösterimi gerçekleştirildi.

Ayrıca üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile onların yaptıkları sosyal aktiviteleri yeni kayıt yaptıran öğrencilere tanıtmak amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi. Kayaktan futbola, su sporlarından inşaatta, havacılıktan müziğe pek çok alanda öğrencilerin ilgi alanına hitap eden topluluklara, öğrenciler üyelik kayıtlarını oluşturdu.

Güncelleme Tarihi: 22.09.2022