“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Kapsamında İlahiyat Fakültesinden Webinar

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Dini, Kültürel ve Sosyal Perspektiften FETÖ” isimli bir webinar düzenledi. SDÜ Bilim TV YouTube kanalında Dr. Muhammet Yurtseven moderatörlüğünde gerçekleştirilen yayına, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tevfik Marulcu konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Marulcu, “Dini, doğru kaynaklardan öğrenmeliyiz. İslam’ı kullanmaya çalışan yapılara zemin oluşturmamalıyız. Bu yapıların temelini cehalet, menfaat ve takıyye almıştır. Bir Müslüman, Allah’a ve Kuran’a inanmalıdır. Din, Allah’ın koyduğu kanun demektir. Kuran’a baktığımızda büyük peygamberlerin tebliğ ettiği inanç esasları hep aynıdır.” dedi.

Webinarın tamamını izlemek için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 07.07.2022