Endonezya Üniversitelerinin Yöneticileri SDÜ'yü Ziyaret Etti

Endonezya’nın Kuzey Sumatra Bölgesinde yer alan 26 üniversitenin yöneticisi, Süleyman Demirel Üniversitesini ziyaret etti.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü temsilcileri konuklarla bir araya geldi.

Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ile Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünde görev yapan Öğretim Görevlisi Ayşe İren Endonezyalı konuklara üniversitemizin akademik, idari yapılanması, fiziki alt yapısı ile sosyal-kültürel imkanları hakkında bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 16.06.2022