"Fen Bilimleri-Matematik Çalıştayı" Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Fen Bilimleri-Matematik Çalıştayı" düzenlendi.

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasından imzalanan işbirliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen çalıştayda, SDÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği Anabilim Dalları Lisans Programları değerlendirildi. Isparta il merkezinde bulunan ortaokullarda görev yapan fen bilimleri ve matematik öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte; ilgili programlarda yapılacak düzenlemelere ilişkin dış paydaş görüşleri alındı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dr. Özgür Uygur’un açış konuşması ile başlayan çalıştayda, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Turgut, çalıştay hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Üç oturum şeklinde gerçekleştirilen çalıştayda, fen bilgisi ve ilköğretim matematik öğretmenlerinin sahadaki tecrübeleri üzerinden yaptıkları değerlendirmeler eşliğinde lisans programları gözden geçirildi ve programlarda yapılabilecek iyileştirmelere ışık tutacak önemli geri bildirimler alındı.

Güncelleme Tarihi: 13.06.2022