Rektör Çarıkçı "Adım Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı"na Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve beraberindeki SDÜ heyeti, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Adım Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup toplantısına katıldı.

Toplantıya Adım Üniversiteleri Konsorsiyumunda yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Uşak Üniversitelerinin rektörleri, rektör yardımcıları, genel sekreterleri, genel sekreter yardımcıları ile idari birim temsilcileri katıldı.

Üniversite rektörlerinin ve idari gruplarının bir araya gelerek ortak sorunların,  çözüm önerilerinin ve yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü Adım Üniversiteleri toplantısının açış konuşmasını, YÖK başkanı Prof. Dr. Erol Özvar yaptı.
Üniversiteler arasındaki ortak çalışma, iş birliği ve paylaşım konularının ele alındığı Adım Üniversiteleri Toplantısı iki gün boyunca devam etti.

Güncelleme Tarihi: 13.06.2022