SDÜ Üniversite Adaylarına Tanıtıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Burdur İl Eğitim Müdürlüğü ile Beşiktaş İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri için düzenlenen “IV. Kariyer Günleri”ne katıldı.

Öğrencilerin kariyer gelişim ve tercihlerine yön vermek ve gelecek vizyonlarına ışık tutmak amacıyla 11-12 Haziran tarihlerinde Zoom ve YouTube üzerinden gerçekleştirilen fuarda, Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezinden Öğr. Gör. Ali Yasin Kafes ile Öğr. Gör. Dr. Ahmet Elnur, üniversitemizin akademik-idari yapılanması, sosyal-kültürel imkanları, barınma ve beslenme olanakları hakkında bilgiler verdi. Üniversite adayı öğrenciler, 15 fakülte, 2 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 6 enstitü ve devlet konservatuvarına sahip üniversitemizin sosyal, kültürel, fiziki ve bilimsel yönleri hakkında bilgi alma fırsatını yakaladı.

Güncelleme Tarihi: 13.06.2022