Sağlık Yönetimi Öğrencilerinden Teknolojisiz Doğa Yürüyüşü

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri Sağlık Yönetiminde Yeni Yönelimler dersi kapsamında Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesine ve Kızıldağ Milli Parkı’na teknik gezi düzenledi.

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Erdem’in sorumluluğunda gerçekleştirilen gezide ilk olarak Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç MYO ziyaret edildi. ISUBÜ Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Feyzanur Alkan tarafından öğrencilere “Sağlık Yönetiminde Kariyer Yolculuğu” isimli bir konferans verildi. Öğrenciler daha sonra “Tekno-Oruçlu Doğa Yürüyüşü” için Kızıldağ Milli Parkını ziyaret etti. Ardından Beyşehir Gölüne kadar uzanan Göl Yolu güzergâhı takip edilerek yaklaşık üç saatlik bir doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 07.06.2022