SDÜ Özlenen Günlere “Zakkum Konseri” ile Döndü

Süleyman Demirel Üniversitesi, uzun Pandemi döneminin ardından özlenen günlerine döndü ve renkli görüntülere sahne oldu.

“Açık Hava Konserleri” kapsamında sahne alan sevilen Rock Grubu Zakkum, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.

19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde, 50 bine yakın öğrenci, Zakkum Grubunun “Hatıran Yeter”, “Ahtapotlar”, “Ben Ne Yangınlar Gördüm”, “Güneşimi Kaybettim” gibi sevilen şarkıları hep birlikte söyledi.

3 gün süren “Açık Hava Konserleri”nde Üniversitemiz Dans Topluluğunun dans gösterisi yerleşkeyi renklendirdi. Rock müziğe gönül vermiş öğrencilerden oluşan SDÜ Rock Topluluğu grupları Tecrit, Altı, Kelepir, IS-32 ve Konu Sen Değilsin de performansları ile keyifli bir akşam yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 27.05.2022