“Bir Dokunuş Bin Gülüş” Projesi Kapsamında Çocuklara Tenis ve Okçuluk Eğitimi Verildi

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri geliştirdikleri “Bir Dokunuş Bin Gülüş” isimli proje kapsamında 11-18 yaş aralığındaki yetim çocuklara tenis ve okçuluk eğitimi verildi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Arklan’ın Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında hayata geçirilen projede Büşra İspir, Mehmet Televi, Bahadır Çıldır, Hasan Serhat Aydın ve Kardelen Melisa Beran yer aldı.
Üniversitemiz Arş. Gör. İbrahim Hakan Demirsıkan eşliğinde Isparta Belediyesi’nin tahsis etmiş olduğu Çünür Tenis Kort Oyun alanında eğitim alan çocuklar, daha sonra Gizay Okçuluk Kulübü’nde okçuluk eğitimi aldı.

Güncelleme Tarihi: 24.05.2022