Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Çocuklar İçin Üretti

Üniversitemiz Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Materyal Geliştirme Dersi” kapsamında çocuklar için oyuncak üretti. Çocuklar için hazırlanan oyuncakların sergilendiği “7. Oyuncak Sergisi” Eğitim Fakültesi binası önünde açıldı.

Isparta Sağlık Hizmetleri MYO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği kapsamında okul öncesi dönemde çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla üretilen binin üzerindeki oyuncağı, köy okulu öğrencilerine ulaştıracak.

SDÜ Mezunu Duygu Akpolat’ın talepleri doğrultusunda kendisinin öğretmen olarak atandığı Van Edremit Köşk İlkokulu Anasınıfına gönderileceğini kaydeden ISMYO akademisyenleri, oyuncakları çocuklara ulaştıracak olmaktan duydukları mutluluğu vurguladı.

Bini aşkın oyuncağın sergilendiği etkinlikte duygularını dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Güçlü, sergide başarılı çalışmaların yer aldığına dikkati çekerek öğretmen adaylarının yaratıcı materyal üretmelerinin umut vaat edici olduğunu söyledi.

Kendisinin de okul öncesi eğitim alan iki çocuğu bulunduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özgür Uygur da “Çocuklarımızla birlikte farklılıkları görebiliyoruz. Önceliğimiz öğretmek sonrasında da ilgi çekici unsurlardan faydalanmak. Kendi materyallerini üreten öğretmen adaylarının yetişmesi, eğitim sistemimize önemli katkılar sunacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17.05.2022