SDÜ Öğrencilerinden Anlamlı Proje

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ile Ultraslan Topluluğu “SDÜ’den Uzanan Eller” isimli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Birlikte el ele sloganıyla yola çıkan üniversitemiz öğrencileri Isparta’nın Eğirdir İlçesinde yer alan Gökçe Hüyük Ortaokulundaki öğrencilerle bir araya geldi. Çocukları mutlu etmek amacıyla hazırlanan proje kapsamında SDÜ öğrencileri, çocuklarla balon şişirme, uçurtma uçurma, yüz boyama, sandalye kapmaca, ip atlama, şişme oyuncaklara binme, mendil kapmaca ve futbol maçı gibi çeşitli aktiviteler yaptı. Daha sonrasında aktiviteleri kazanan öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlik kapsamında velilere ve çocuklara “Ailem Robotlara Karşı” adlı film gösterimi de yapıldı. Köy halkının da yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, Okul Müdürü Fatih Çetintürk ve köy muhtarı Hasan Yavuz da katıldı. Katılımcılar örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren üniversite öğrencilerini tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 17.05.2022