SDÜ Öğrencileri IAESTE Staj Programına Dâhil Olma Fırsatı Yakaladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Bölümü öğrencileri Muzaffer Samed Vural ile Abdelrahman Ali Nassar, IAESTE Staj Programına dâhil olma fırsatı yakaladı.

Üniversitemizin üyesi olduğu IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) yaklaşık 80 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte ve öğrencilere yabancı bir ülkede staj yapma fırsatı tanıyan program kapsamında; Muzaffer Samed Vural da Arap Emirlikleri’nde, Abdelrahman Ali Nassar Tunus’ta staj yapmaya hak kazandı.

SDÜ öğrencileri, IAESTE Staj Programı ile farklı bir ülkede staj yapma, teknik becerilerini, yeteneklerini ve tecrübelerini geliştirme, yeni kültürleri öğrenme ve kendi kültürlerini tanıtma fırsatı bulacak.

Güncelleme Tarihi: 13.05.2022