Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile onların yaptıkları sosyal aktiviteleri yeni kayıt yaptıran öğrencilere tanıtmak amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi.

Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanında kurulan tanıtım stantlarında, öğrencilerin ilk gün heyecanı paylaşıldı; toplulukların yıl içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Üniversitemiz bünyesinde kayaktan futbola, su sporlarından inşaatta, havacılıktan müziğe pek çok alanda öğrencilerin ilgi alanına hitap eden 108 topluluk bulunuyor. 15 Ekim 2021 tarihine kadar açık kalacak tanıtım stantlarında, tüm öğrenciler üyelik kayıtlarını oluşturabilecek.

Güncelleme Tarihi: 05.10.2021