"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı" İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kadına yönelik her türlü şiddeti önleme amacıyla hazırlanan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı" kapsamında Üniversitemizde çevrim içi bir toplantı düzenlendi.

Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörü Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yasemin İlhan, Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sine Erdoğan Morçin, Dr. Öğretim Üyesi Yıldız Mutlu Yıldız, Öğr. Gör. Zerrin Kartal ve Toplumsal Katkı ve Paydaşlar Koordinatörlüğünden Fatma Dağlı katıldı.

"Şiddete sıfır tolerans" ilkesiyle başlatılan eylem planı çerçevesinde düzenlenen toplantıda, YÖK ve üniversitelere verilen sorumluluklar ile eylem planının amaç, hedef, faaliyet ve stratejileri görüşüldü.

Güncelleme Tarihi: 23.09.2021