Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üniversitemiz birimlerinin öğretim elemanı ihtiyacının karşılanması amacıyla 13.09.2021 tarihli ve 31597 sayılı Resmî Gazete'de ilan edilen kadrolara 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik” kapsamında Üniversitemizin çeşitli birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi ve 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atanma ve Yükseltilme Kriterlerine İlişkin Yönerge hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular, ilan takviminde belirtilen tarihlerde https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) olarak alınacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atanma ve Yükseltilme Kriterlerine İlişkin Yönergenin 6’ncı maddesinin 3’üncü fıkrası uyarınca Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, elektronik ortamda istenilen sadece basılı dosyayı Personel Dairesi Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adaylar, elektronik ortamda istenilen sadece basılı dosyayı ilanımızın süresi içinde şahsen veya posta ile ilgili Dekanlığa veya Müdürlüğe dilekçe ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 13.09.2021