Otomotiv Grubu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Ziyaret Etti

Tam Bağımsız Türkiye’nin Ay Yıldızlı Festivali TEKNOFEST2021’de üniversitemizi başarıyla temsil eden Süleyman Demirel Üniversitesi Otomotiv Grubu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı ziyaret etti.

SDÜ öğrencileri, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen festivalin Teknofest Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarının “Hidromobil Kategorisi”nde üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, yarışlarda üniversitemizi temsil eden SDÜ Otomotiv Grubunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ziyarete, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Özdemir, Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Habib Gürbüz, otomotiv mühendisliği bölümü öğrencileri, Şahin Atıcı, Yuşa Korkmaz, İlker Çelebi, Şule Acun, Oğuzhan Cinbaş, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Songül Solmaz katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13.09.2021