SDÜ'lü Öğretim Üyeleri “Şuşa Azerbaycan’ın Kültür Şehridir” Sergisine Jüri Üyesi Olarak Davet Edildi

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu Gürdal ile Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Yusuf Keş  “Şuşa Azerbaycan’ın Kültür Şehridir” sergisine jüri üyesi olarak davet edildi.

PosterIM, Creative Azerbaycan platformu, World Graphich Designer (Endonezya), Calanca Biennali (İsviçre), Ring (Rinc red internacional de creadores visuales - Meksika) sosyal işbirliğiyle düzenlenen sergi ile Harbulbul simgesinin, Şuşa kültürünün, müziğinin, tarihinin tanıtılması amaçlanıyor.

Tüm grafik tasarımcıların katılımına açık olan sergiye başvurular, 10 Temmuz 2021 tarihine kadar xposterim@gmail.com adresinden yapılabilecek. Katılımcıların eserleri, yerli ve yabancı akademisyen tasarımcılar tarafından değerlendirilecek. Seçilen eserler sergide yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 06.07.2021