Bangladeş ve Cezayir Büyükelçileri Üniversitemize Ziyarette Bulundu

Cezayir Ankara Büyükelçisi Mourad Adjabi ve Bangladeş Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan, Üniversitemize ziyarette bulundu.

MÜSİAD tarafından düzenlenen program ile Isparta’ya gelen heyeti, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, rektörlük makamında ağırladı.

Prof. Dr. Saltan, ikili anlaşmalarla uluslararası alanda etkili bir eğitim ve kültür kurumu olan SDÜ’nün her yıl 2 bine yakın yabancı uyruklu öğrenciye eğitim imkanı sağladığını söyledi.

Üniversitemizin akademik ve fiziki gelişimi ile sosyal imkanları hakkında bilgi veren Prof. Dr. Saltan, ülkemizin ve üniversitemizin zenginlikleri olan yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim öğretimlerine katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 11.06.2021