Örnek Kurum İç Değerlendirme Raporu İncelemesi Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizde kalite bilincinin artırılması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında kalite süreçlerine ilişkin bilgilendirme yapılması amacıyla düzenlenen eğitimlerin üçüncüsü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Kalite Güvence Ofisince düzenlenen “Örnek Kurum İç Değerlendirme Raporu İncelemesi” eğitimi iki ayrı oturum şeklinde yapıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu’nun açış konuşması ile başlayan toplantıda Kalite Komisyonu üyesi Doç. Dr. Tahsin Akçakanat tarafından “Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR)” konulu bir sunum yapıldı. Sunum sonrasında katılımcılar üç farklı gruplara ayrılarak “Örnek Kurum İç Değerlendirme Raporu” uygulaması yaptı. Bu kapsamda katılımcılar örnek olarak oluşturulmuş Kurum İç Değerlendirme raporunda yer alan soruları cevaplandırdı.

 

Güncelleme Tarihi: 11.06.2021
Okunma Sayısı: 1509
Yayınlayan: Kurumsal İletişim Merkezi
Bu İçeriği Paylaş!