“İnsan Kaynakları Yönetiminde Güncel Gelişmeler Öğrenci Çalıştayı(İKGEÇ)” Tamamlandı

Süleyman Demirel Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü tarafından “İnsan Kaynakları Yönetiminde Güncel Gelişmeler Öğrenci Çalıştayı(İKGEÇ)” düzenlendi.

Lisans öğrencilerinin makale veya bildiri özetinden daha kapsamlı fakat makale veya bildiri metninden daha kolay bir özet yazabilmesi ve bunu sunabilmesi amacıyla hazırlanan çalıştayda, beş konuşmacı bildiri sundu. Türkiye’deki birçok üniversitenin insan kaynakları yönetimi bölümünden dinleyicilerin katıldığı çalıştayda, toplam iki oturum gerçekleşti.

Çalıştayın kapanışında SDÜ İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, çalıştayın hedefleri hakkında bilgiler verdi. Bu sene ilk kez düzenlenmesine rağmen nitelik bakımından önem arz eden çalıştayın, lisans öğrencileri için bir fırsat olarak görülmesi gerektiği vurgulandı.

Çalıştay raporuna ulaşmak için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 31.05.2021