Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde kalite bilincinin artırılması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında “Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Kalite süreçlerine ilişkin bilgilendirme yapılması amacıyla Kalite Güvence Ofisince gerçekleştirilen toplantıda, “Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü” konusu ele alındı. İki ayrı oturum halinde çevrimiçi yapılan toplantıya, üniversitemizin 23 biriminin kalite komisyonları üyeleri ile Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, kalite bilincinin yaygınlaştırılmasının Üniversitemiz için önem arz ettiğini vurguladı. Ardından Kalite Komisyonu ve Kalite Güvence Ofisi Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Uzunbacak tarafından “Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonunda katılımcılar gruplara ayrılarak, PUKÖ döngüsüne ilişkin interaktif bir örnek uygulama yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 07.05.2021