Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemizde kalite bilincinin artırılması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında kalite süreçlerine ilişkin bilgilendirme yapılması amacıyla “Birim Kalite Komisyonları Bilgilendirme Toplantısı” düzenleniyor.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyelerinin de katılımıyla 6 Mayıs Perşembe günü saat 12.00 ve 13.30’da iki ayrı oturum halinde yapılacak toplantı, “Birim Kalite Komisyonları” Teams ekibi üzerinden gerçekleştirilecek. “Kalite Süreçlerinde PUKÖ Döngüsü” konusunun temel alınacağı toplantıya, üyelerin hangi oturumda katılacaklarına ilişkin liste, toplantı akışı ve erişim linki Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve SDÜ Mobil “Birim Kalite Komisyonları” grubu üzerinden paylaşılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 03.05.2021