İŞKUR Akademik Çalışma Programı Başvuruları Başladı

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini araştırma yapmaya teşvik etmek, öğrencileri destekleyerek işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik beşeri sermaye havuzunun genişletilmesine katkı sağlamak amacıyla İŞKUR Akademi’nin başlattığı Akademik Çalışma Programına başvurular başladı.

İşgücü arz ve talebi alanı, işgücü ve istihdamın yapısı, beşeri sermaye, işgücü verimliliği, emeklilik ve emeklilik politikaları, sosyal güvenlik politikaları, sosyal politika, mesleki rehberlik, iş ve meslek danışmanlığı, kariyer danışmanlığı, istihdam politikalarının analizi ve değerlendirmesi gibi başlıklarda çalışma yapan lisans öğrencilerine destek sunulacak programa son başvuru tarihi 14 Nisan 2021.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 19.03.2021